Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

Yemeğin yenip hesabın Cumhuriyet Halk Partili belediyelere ödetilmeye çalışıldığı bugünlerde Cumhuriyet Halk Partili belediyeler Türkiye’nin her bir yanında ve bugün Afyonkarahisar’da halk lokantaları açarak halkımıza siz çok hesap ödemeyin, gelin hesabınıza ortak olalım diyorlar. Vatandaşın dertlerinin olduğu küfe birilerine ağır gelirken genel başkanımız ver bize küfeyi diyor. Biz o küfeyi seve seve taşırız diyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan yaptığı açıklamada Afyonkarahisar’ın sorunlarının 4 ay içinde çözüme kavuşmaya başladığını söyledi, Erhan yaptığı açıklamada,” Yemeğin yenip hesabın Cumhuriyet Halk Partili belediyelere ödetilmeye çalışıldığı bugünlerde Cumhuriyet Halk Partili belediyeler Türkiye’nin her bir yanında ve bugün Afyonkarahisar’da halk lokantaları açarak halkımıza ‘siz çok hesap ödemeyin, gelin hesabınıza ortak olalım’ diyorlar.

Hiç merak etmeyin; Burcu başkan sizin yıllarca beş kuruş ödeme yapmayarak bıraktığınız borçları da öder, sonrasında bu şehrin dertlerini de çözer. Şu anda da görüyoruz ki Uydukent başta olmak üzere yıllardır çözülemeyen sorunları ilk dört ayımızda çözülmeye başlanıyor” dedi.