Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 31 Temmuz 2018'de hain terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda şehit edilen 10 aylık Bedirhan Karakaya ve annesi Nurcan Karakaya'yı anarak, sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.

TERÖRE KARŞI KARARLILIK MESAJI

Taytak, mesajında "31 Temmuz 2018'de hain terör örgütü PKK tarafından kalleşçe şehit edilen 10 aylık Bedirhan bebeği ve annesi Nurcan Karakaya'yı rahmetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi. Bu tür terör saldırılarının Türkiye'nin birlik ve beraberliğini hedef aldığını belirten Taytak, "Vatanımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için canını feda eden tüm şehitlerimize minnet borçluyuz" ifadelerini kullanarak, terörle mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı.

ŞEHİTLERE MİNNET BORCU

Milletvekili Taytak, Türkiye'nin huzur ve güvenliğini sağlamak için şehit olan tüm vatan evlatlarına minnet duyduğunu dile getirerek, teröre karşı verilen mücadelenin önemine dikkat çekti. Taytak, terörün hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını ve Türkiye’nin birlik içinde bu tehditlere karşı duracağını belirtti.

 

HABER: NURBANU SOY