Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Afyonkarahisar  Özel Genç Kalemler Okulları Anadolu Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi müdürü, eğitimci ve yazar Muharrem Günay, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin’i makamında ziyaret etti. 

Günay, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin'e  yeni görevinde başarılar diledi. Günay, Şahin’in görevine atanmasını anlamlı bulduğunu ifade ederek, “Başta Filistin olmak üzere dünyada ve özellikle Ortadoğu’da kan ve gözyaşının aktığı bir dönemde AK Parti İl Başkanı olarak görevlendirilmenizi çok anlamlı buluyorum. Bu nazik dönemde görevinizi hakkıyla yapacağınıza inanıyorum” dedi.

Günay, Afyonkarahisar’ın tek özel sağlık meslek lisesinde daha önce 9 yıl müdürlük yaptığını ve 1 Haziran 2024 tarihi itibarıyla yeniden idarecilik görevine başladığını belirterek, "Amacımız, vatanını, milletini seven, milli, insani, ahlaki ve manevi değerleri benimseyen, koruyan ve yaşayan bir nesil yetiştirmektir" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Muharrem Günay, Turgay Şahin’e kendi kaleme aldığı “Dünden Bugüne Afyonkarahisar’da Kadınlar” adlı kitabını hediye etti. Başkan Şahin, Günay’a nazik ziyaretinden ve anlamlı hediyesinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Haber: Esra Dağ