Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya şehir için sayısız program gerçekleştirdi. Programına İscehisar'da başlayan Özkaya çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini vurguladı. 

Ziyaretleri esnasında vatandaşlarla da sohbet eden Milletvekili Özkaya, vatandaşların talep, öneri ve beklentilerini alarak, yetkililer ile yerinde görüşmeler gerçekleştirdi.

Kamil Miras Camii'nde Yaz Kuran Kursu Öğrencileri ile Buluşma

Afyonkarahisar Kamil Miras Camii’nde Yaz Kuran Kursu’na katılan öğrenciler ile bir araya gelen Milletvekili Özkaya, burada cemaat ile de sohbet etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Özkaya, dini eğitim ve ahlaki değerlerin önemini vurgulayarak, öğrencilere başarılar diledi.

Ziraat Odası'nda Çiftçilerle Toplantı

Afyonkarahisar Ziraat Odası’nda Merkez ve İlçe Ziraat Odalarının Başkanları ile bir toplantı yapan Milletvekili Özkaya, çiftçi ve üreticilerin beklenti, öneri ve taleplerini dinledi. Çözüm noktasında yapılabilecek çalışmaları Oda Başkanları ile konuştu. Toplantıda, çiftçilerin karşılaştığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ele alındı.

Esnaf Ziyareti ve Değerlendirme

Afyonkarahisar Merkez’de esnaf ziyareti de gerçekleştiren Milletvekili Özkaya, programına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özkaya, “Şehrimizin dört bir yanında vatandaşlarımız, esnaflarımız ve üreticilerimiz ile buluşmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bizlerden ve hükümetimizden beklentilerini, taleplerini ve önerilerini dinliyor, çözümü hususunda yapılabilecekleri konuşuyoruz. Gerekli kurum ve kuruluşlara bu konuları ileterek takibini yapıyoruz” dedi.

Hükümet Konağı İncelemesi

İscehisar’daki programlarına ilişkin detayları paylaşan Özkaya, “Bugün İscehisar’dan başlayarak tamamlanan Hükümet Konağı’nı inceledik, Belediyemizde teşkilatımız ile ilçemiz üzerinde verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Daha sonrasında Seydiler beldemizde YHT altyapı çalışmalarını inceledik” dedi.

Çiftçilerle İstişare

Ziraat Odası Başkanları ile yaptığı toplantıya ilişkin bilgiler veren Özkaya, “Çiftçilerimiz için yapılabilecek çalışmaları Oda Başkanlarımız ile istişare ettik. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi çiftçimizin yanındayız. Şehrimiz için, vatandaşlarımız için Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmaya, koşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Esra Dağ