Gözden kaçırmayın

Tarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlıkTarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlık

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Çetincan Şallı ile birlikte, Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Başkanı Önder Artuk’u makamında ziyaret etti. Bu önemli buluşmada, AGC Yönetim Kurulu Üyeleri İsa Kuş, Ali Osman Okşar, Ömer Elçi, Mahmut Emin Birliktir ve Faruk Kılınç da hazır bulundu.

"TRAFİK SORUNU ŞEHRİN EN BÜYÜK PROBLEMLERİNDEN BİRİ"

Ziyarette, Başkan Karataş, Afyonkarahisar’ın en büyük sorunlarından biri olan trafik problemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Karataş, "Afyonkarahisar’da trafik sorunu, şehirdeki günlük yaşamı ciddi şekilde etkiliyor ve bu konuda hep birlikte çözüm üretmeliyiz" dedi.

Başkan Karataş, trafik sorununu çözmek için yerel yönetimlerle iş birliği içinde çalıştıklarını belirterek, bu süreçte basının desteğinin önemine vurgu yaptı. "Bu sorunun çözümünde basının desteği çok kıymetli. Şoför esnafımızın yaşadığı zorlukların kamuoyuna aktarılmasında basının rolü büyük" ifadelerini kullandı.

"İL BİRLİĞİ İLE ÇÖZÜME ULAŞACAĞIZ"

Karataş, trafik sorununun çözümü için il birliği ile hareket edeceklerini ve bu süreçte her kesimden destek beklediklerini ifade etti. "Bu sorun, sadece şoför esnafımızı değil, tüm Afyonkarahisar’ı etkiliyor. İl birliği içinde çalışarak bu sorunu çözmeye kararlıyız" dedi.

AGC'DEN DESTEK SÖZÜ

Ziyaret sırasında AGC Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyeleri, trafik sorununun çözümüne katkı sağlamak için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirttiler. Artuk, "Trafik sorunu, hepimizi etkileyen bir sorun. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız" diyerek destek sözü verdi.

 

HABER: NURBANU SOY