Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığı'ndan görevlendirilen Atlı Jandarma Asayiş Timi, 22 Temmuz-04 Eylül 2024 tarihleri arasında Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapacak. Bu ekip, 4 asayiş atı, 4 binici astsubay, 3 at bakıcısı jandarma uzman çavuş ve 1 at taşıyıcısı araç şoföründen oluşan 8 kişilik bir ekiple, Afyonkarahisar'da huzuru sağlamak için göreve başladı.

TURİSTİK BÖLGELERDE GÜVENLİK

Atlı Jandarma Asayiş Timi, özellikle Afyonkarahisar iline gelen yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak ziyaret ettiği bölgelere odaklanacak. Bu kapsamda, Sandıklı ilçesindeki Akdağ Tabiat Parkı, İhsaniye ilçesindeki Frig Vadisi Kuşağı, Ayazini köyü, Kayıhan beldesi, Demirli köyü, Bayramaliler köyü ve Döğer beldesi gibi turistik alanlarda devriye görevleri yürütecek. Ayrıca, Emre Gölü ve çevresinde de önleyici kolluk hizmeti vererek, bölgenin güvenliğini sağlayacaklar.

ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİNDE DE GÖREV ALACAKLAR

Atlı Jandarma Asayiş Timi, 25-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında kutlanacak olan Zafer Bayramı ve Zafer Haftası'nın 102. yıl dönümü etkinliklerinde de aktif olarak görev yapacak. Bu etkinlikler sırasında, timin hem güvenliği sağlama hem de etkinliklerin düzenini koruma görevlerini üstleneceği belirtildi.

 

HABER: NURBANU SOY