Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret etti. Milletvekilliği süresi boyunca başta MHP’li belediyeler olmak üzere, Cumhur İttifakı belediyelerinin taleplerini ve isteklerini yerine getirme noktasında Ankara'da önemli çalışmalar yürüten Taytak, bu ziyaretinde de Afyonkarahisar’daki belediyelerin ihtiyaçlarını Bakan Kurum'a iletti.

AFYONKARAHİSAR’IN GELİŞİMİ İÇİN DESTEK SÖZÜ

Ziyaret sırasında, Milletvekili Mehmet Taytak, Bakan Murat Kurum’un Afyonkarahisar'ın gelişimi ve kalkınması adına her dönemde önemli destekler sağladığını belirterek, "Bu destekler sayesinde Afyonkarahisar, daha modern ve yaşanabilir bir şehir olma yolunda hızla ilerliyor. Afyonkarahisar’da meydanlarda verdiğimiz sözlerin, belediye başkanlarımızla birlikte yerine getirilmesi için var gücümüzle çalışacağız, her kapıyı çalacağız" ifadelerini kullandı.

BELEDİYELERİN TALEPLERİ BAKAN KURUM’A İLETİLDİ

MHP’li Belediye Başkanlarının taleplerini ve projelerini Bakan Kurum’a aktaran Taytak, bu isteklerin hayata geçirilmesi için gereken desteğin sağlanacağından emin olduğunu dile getirdi. Taytak, “Bakanımız Murat Kurum, şehrimizin kalkınması için her zaman yanımızda oldu. Kendisine, tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda, Milletvekili Taytak, Bakan Kurum’a Afyon Mermeri'nden yapılmış özel bir satranç takımı hediye etti.

 

HABER: NURBANU SOY