Gözden kaçırmayın

Tarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlıkTarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlık

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in de katıldığı Burdur İl Belediye Başkanları Toplantısı’na Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’da katıldı. Toplantıya, CHP’nin önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiden ihraç ettiği Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da yer aldı.

ÖZEL’DEN SONRA PARTİYE GERİ DÖNDÜ

Bir dönem sosyal medyayı adeta kasıp kavuran olayı Dilber Dansı’nda kendi hesabı üzerinden "Babamdan kalan tarlayı sattım, sana Bolu'dan ev aldım" diyerek sosyal medyanın diline düşen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Özgür Özel’in CHP Genel Başkanı seçilmesinin ardından partiye geri dönmüştü.

KÖKSAL KADAR TAVRI NET

Yerel seçimler öncesi adaylığı sırasında DEM’e tepkisinden dolayı gündem olan Burcu Köksal’a da yakın bir isim olan Özcan, ‘’DEM’lilerle aynı kaldırımı bile paylaşmayacağım’’ diyerek Köksal kadar tavrını net olarak belli etmişti. Özcan, Köksal’a parmak sallayıp ‘’Kendine başka iş ya da parti bul’’ diyenler arasında yer almayarak destek vermişti.

Burdur’da Özgür Özel’in, Tanju Özcan’ın ve Burcu Köksal’ın aynı karede yer alması ise ‘’CHP’nin dostluk üçgeni’’ şeklinde yorumların yapılmasına neden oldu.

 

HABER: NURBANU SOY