Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, TV8’de yayınlanan MasterChef programında yarışan Sultandağlı Ayşe Ekiz’i görüntülü arayarak tebrik etti ve desteklerini iletti. Çukurcak Köyü Balaban Yaylası’nda gerçekleştirilen çekimlerle programa katılan Ayşe Ekiz, ana kadroya seçilmesinin ardından Taytak’tan büyük bir destek aldı.

MUTFAK YAPTIRMA SÖZÜ

Mehmet Taytak, Ayşe Ekiz’e olan desteklerini dile getirirken, ona daha rahat bir ortamda yemek yapabilmesi için mutfak yaptırma sözü verdi. Ayrıca, MasterChef programını sunan ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’ya Afyonkarahisar’ın lezzetlerinden hediye göndereceğini belirtti. Taytak, bu hediyelerle birlikte şeflere selamlarını da ileteceğini söyledi.

“AFYONKARAHİSAR’IMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORSUN”

Görüntülü görüşme sırasında Taytak, Ayşe Ekiz’in MasterChef’te sergilediği performansla Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil ettiğini vurguladı. Taytak, "Afyonkarahisar adına katıldığın MasterChef programında tüm Türkiye’nin gönlünde taht kurdun. İyi niyetinle, samimiyetinle, güzel dilinle ve ihlasınla birlikte bizlere çok güzel şeyler başarabileceğini gösterdin" dedi. Ayrıca, Ekiz’in başarısından duyduğu gururu dile getiren Taytak, program boyunca Ekiz’in arkasında olduklarını ve ona desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

KÖY ZİYARETİ SÖZÜ

Görüşme sırasında, Sultandağı ilçesini sık sık ziyaret ettiğini belirten Taytak, henüz Çukurcak Köyü’nü ziyaret etme fırsatı bulamadığını, ancak en kısa zamanda köyü ziyaret edeceğini ifade etti. Ayşe Ekiz’in program boyunca Afyonkarahisar’ın tarihini, kültürünü ve lezzetlerini en güzel şekilde tanıtmasından dolayı duyduğu gururu dile getiren Taytak, Ekiz’in MasterChef’teki başarısının Afyonkarahisar için büyük bir onur olduğunu söyledi.

 

HABER: NURBANU SOY