Gözden kaçırmayın

O zarfta ne var?O zarfta ne var?

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, kentteki ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği’nde muhtarlarla buluşan Özkaya, Sahipata, Hoca Ahmet Yesevi ve Veysel Karani Mahalle Muhtarlıkları'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Burada halkın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Özkaya, çözüm önerilerini yerinde değerlendirdi.

ESNAF VE KURUM ZİYARETLERİ

Özkaya, Afyonkarahisar'daki ziyaretleri kapsamında Afyonkarahisar Ticaret İl Müdürlüğü, KOSGEB İl Müdürlüğü gibi önemli kurumları da ziyaret etti. Bu ziyaretler sırasında, yerel ekonominin durumu ve iş dünyasının beklentileri üzerine görüşmelerde bulundu. Ayrıca, Uydukent bölgesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Özkaya, esnafın mevcut durumunu ve taleplerini bizzat yerinde dinledi.

"SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL, HER DÖNEM SAHADAYIZ"

Milletvekili Özkaya, gerçekleştirdiği ziyaretlerde, seçimden seçime değil, her dönem halkla iç içe olduklarını vurguladı. "Milletimizin verdiği yetkiyle halkımızın sorunlarını, talep ve önerilerini dinliyor, çözüm için gerekli görüşmeleri yerinde yapıyoruz. Esnaflarımızı, vatandaşlarımızı dinliyoruz. Vatandaşlarımızın zorluklarının farkındayız ve bunların çözümü için hükümetimiz önemli çalışmalar hayata geçiriyor" dedi.

"MİLLETİMİZİN SESİNE KULAK VERİYORUZ"

Özkaya, halktan gelen destek ve güvenin kendilerini motive ettiğini belirterek, "Tüm olumsuzluklara rağmen laf değil, hizmet üretmeye devam ediyoruz. Bizler dedikoduların, basit çekişmelerin ve ucuz polemiklerin adamı olmadık. Milletimizin sesine kulak vererek, milletimizin desteği ile kimilerin hayallerinde olmayan eser ve hizmetleri istemezükçülere rağmen şehrimize ve ülkemize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kazandırdık’’ dedi.

Özkaya, ‘’Bizler, kısır çekişmelere ve popülist söylemlere vaktimiz olmayan insanlarız çünkü milletimiz bize hizmet etme yetkisi verdi" ifadelerini kullandı.

 

HABER: NURBANU SOY