Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Afyonkarahisar Valiliği himayelerinde, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ), İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Afyonkarahisar Gül Anneler Derneği iş birliğinde hazırlanan "Şifa Buluşmaları" projesi, uzun süreli tedavi gören hastalara moral desteği sağlamak amacıyla hayata geçirildi.

HASTALARLA YAKIN İLGİLENİLDİ

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, proje kapsamında AFSÜ Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi gören hastalar ve yakınlarıyla bir araya geldi. Vali Yiğitbaşı, hastalarla tek tek ilgilenerek sağlık durumları hakkında bilgi aldı ve onların ihtiyaçlarını dinledi. Hastaların yanı sıra, yakınlarıyla da görüşerek onların da moral ve motivasyonlarını artırmaya yönelik sözler sarf etti.

"ACİL ŞİFALAR" DİLEĞİ

Vali Yiğitbaşı, hastalarla yaptığı görüşmelerde, "Sağlık en değerli hazinemiz. Tedavi süreçlerinizde yanınızdayız ve sizlere acil şifalar diliyoruz. Bu süreçte moralinizi yüksek tutmanız çok önemli" diyerek hastalara acil şifalar diledi. Vali, projenin amacının hastaların yalnız olmadıklarını hissettirmek ve onlara manevi destek sağlamak olduğunu belirtti.

TOPLUMSAL DAYANIŞMANIN GÜCÜ

"Şifa Buluşmaları" projesi, Afyonkarahisar'da toplumun her kesiminden insanların, sağlık sorunlarıyla mücadele eden bireylerle dayanışma içinde olmalarının önemini vurguluyor. Proje, aynı zamanda hastaların ve ailelerinin moralini yükseltmeye ve toplumsal dayanışmayı pekiştirmeye yönelik önemli bir adım olarak görülüyor.