Gözden kaçırmayın

O zarfta ne var?O zarfta ne var?

Belediye Meclisinin son toplantısında söz alan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Bülent  Eser, otoparkların ücretsiz olup halk otobüslerine  yapılan yüzde 50 zam  yapılmasına anlam veremediğini söylemişti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın otoparkta vatandaşın cebinden çıkacak 10 TL’yi düşündüğünü, halk otobüsüne yapılan yüzde 50 zam ile öğrencinin vatandaşın cebinden çıkacak fazla parayı düşünmediğini belirten Eser, konuya ‘’Bu ne periz bu ne lahana turşusu’’ diyerek tepti göstermişti.

Bunun ardından Bülent Eser, Afyon Yerel Haber’e özel açıklamalarda bulundu;

Eser, toplu taşıma ücretleri içinde  detaylandırılmasını vurguladı: "Bir öğrencinin 4 lira daha fazla ilave 12 lira ödemesi, otopark ücretiyle ilgili oranların dağılımının gösterilmediğini gösteriyor. Belediye otobüslerine zam sırasında otoparkların ücretsiz olması savunuluyor

Konuşmasının sonunda Eser, Afyonkarahisar'da büyük çıkarlarını gözeterek eleştiri ve tavsiyelerde bulunduklarını ifade etti: "Amacımız muhalefet yapmak değil, doğru olanı söylemek ve Afyonkarahisar halkı için en iyisini sağlamak. Bu nedenle eleştirilerimizi söyledik’’ Diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Haber: ESRA DAĞ