Gözden kaçırmayın

  Dünya boşanma oranı açıklandı, Bakın Türkiye kaçıncı sırada? Dünya boşanma oranı açıklandı, Bakın Türkiye kaçıncı sırada?

Caddelerde, meydanlarda olma ve insanlığın onur sınavı Gazze’ye sahip çıkma davetine katılan yüzlerce Afyonlu otogardan zafer meydanına kadar protestolar atarak yürüdüler.

Yüyüyüşe, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, Afyonkarahisar’ın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyeleriyle vatandaşlar katıldılar.

Bir 1 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Vatandaşlar, Şehit İsmail Haniye’nin son çağrısı olan ve şehadetiyle birlikte son vasiyeti olarak değerlendirilen “3 Ağustos’ta caddelerde, meydanlarda olma ve insanlığın onur sınavı Gazze’ye sahip çıkma” davetine icabet için Gar Camiinde akşam namazına müteakip bir araya geldiler.

Bir bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Programa yaklaşık bin 500 kişi katıldı. Akşam namazının kılınmasının ardından topluluk Zafer Meydanına kadar Gazze ve Filistin’in, İsrail soykırımından özgürleşmesi için sloganlar atarak yürüdü. Programda Türk Bayrağı ve Filistin bayrakları kullanıldı.

Gar Cami önünden, Ordu Bulvarı üzerinden yapılan yürüyüş Zafer Meydanı’nda tamamlandı. Yürüyüş sırasında, “Katil İsrail, işbirlikçi ABD”, “Siyonizmin korkusu Muhammed’in ordusu”, “Şehitler ölmez, direniş bitmez”, “Zalimler için Yaşasın Cehennem”, “Oluk oluk kan aksa, kurtulacak El Aksa”, “Afyon’dan Gazze’ye direnişe bin selam”, “Müslüman uyuma kardeşine sahip çık.”, “Yaşasın nehirden denize özgür Filistin”, “Kahrolsun soykırımcı emperyalizm”, “Vallahi; Canımız, kanımız, ailemiz ve sahip olduğumuz herşey, Kudüs ve Mescid’i Aksa’ya feda olsun”, “Hasbinallahü ve nimel vekil” sloganları atılarak bu minvalde dövizler taşındı.

Bir bir veya daha fazla kişi ve kalabalık görseli olabilir