Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erkan Tanyeri, 11 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak YÖKDİL (Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı) sınavı dolayısıyla, Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün adayların işlemlerini hızlıca halledebilmesi için açık olacağını duyurdu.

Tanyeri, yaptığı açıklamada, nüfus cüzdanını veya T.C. kimlik kartını kaybeden ya da yeniden çıkarmak isteyen adayların, sınav günü sabah saatlerinde 07.00-10.00 saatleri arasında Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne başvurarak işlemlerini gerçekleştirebileceğini belirtti. Adayların, yanlarında Sınav Giriş Belgesi ve bir adet fotoğraf bulundurmaları gerektiği de vurgulandı.

GEÇİCİ KİMLİK BELGESİ VERİLECEK

Sınav günü kimlik sorunu yaşayan adaylar için hızlı çözümler sunulacak. Nüfus müdürlüğüne başvuran adaylar için, yeni kimlik kartı çıkarılana kadar geçerli olacak fotoğraflı, imzalı-mühürlü, barkodlu-karekodlu Geçici Kimlik Belgesi düzenlenecek. Ayrıca, MERNİS Nüfus bilgilerinde sorun olan adayların bilgi güncellemeleri de yapılabilecek.

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ SINAV İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Erkan Tanyeri, Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü'nün sınav günü yapılacak işlemler için hazırlıklarını tamamladığını ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bu duyuruyu yaptıklarını belirterek, tüm adaylara başarılar diledi.