Gözden kaçırmayın

Tarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlıkTarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlık

İhsaniye Belediye Başkanı Emine Gökçe’yi İlçe Başkanı Mustafa Özer, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Tetik ve Ahmet Yıldız ile birlikte ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

İLK ADRES BEYKÖY OLDU

Ak Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’in ilk adresi Beyköy oldu. Beyköy'deki buluşmada ise, İhsaniye Belediye Başkanı Emine Gökçe, İlçe Başkanı Mustafa Özer, İl Genel Meclis Üyeleri Mevlüt Küçük, Ömer Çakal ve diğer yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla vatandaşlarla görüşüldü. Vatandaşların taleplerini dinleyerek çözümlerinin ilgili birimler tarafından ele alınması sağlandı.

Son olarak Kayıhan Belediyesi'ne yapılan ziyarette, Belediye Başkanı Mustafa Demiray ve diğer ilgililerle planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, Kayıhan Tarım Kredi Kooperatifi'ne de bir ziyaret gerçekleştirilerek, çiftçilere sunulan destekler ve ürün alımları hakkında bilgiler alındı. Milletvekili Yurdunuseven'in yoğun ziyaret programı, bölgenin gelişimine katkı sağlama hedefiyle devam ediyor.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş