Gözden kaçırmayın

Tarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlıkTarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlık

Afyonkarahisar'ın en çok tercih edilen piknik alanlarından biri olan Devlet Bahçeli  Parkı devlete muhtaç kaldı. Hafta sonları aileleri ile keyifli vakit geçirmek ve piknik yapmak için Devlet Bahçeli Parkına giden vatandaşı  tuvalet yetersizliği ve hijyen sorunları karşılıyor.

Özellikle alandaki kadınlar tuvaleti ise ciddi hijyen sorunları ile karşı karşıya.  Alanda sadece iki tane kadın tuvaleti bulunurken bunlardan birinin kapısı kitli ve kullanıma kapalı olması ile birlikte kadin tvaletinin önünde uzun kuyruklar oluşuyor.  Diğer tuvalette ise hijyen sorunları baş gösteriyor. Öyle ki tuvalette ne bir tuvalet kağıdı ne de ellerini yıkamak için sabun bulunmuyor.

''BELEDİYE ACİLEN EL ATSIN"

Durumdan rahatsız olan vatandaşlar, AfyonYerel Haber Muhabirlerine konuştu. Tuvaletlerdeki bakımsızlıktan ciddi rahatsızlık duyduğunu belirten vatandaşlar, "Havalar sıcak olduğu için evlerimizde duramıyoruz. Ailecek vakit geçirebileceğimiz açık alanları tercih ediyoruz. Burası pek çok kişinin terciih ettiği bir yer. Tuvaletler çok bakımsız kendimiz kullanmaya korkuyoruz. Çocuklarımıza bu tuvaletleri nasıl kullandıralım? Belediyenin buraya acilen el atmasını istiyoruz" dediler.

Vatandaşlar bu sorunun bir an önce son bulmasını, kitli olan tuvaletin açılmasnı ve tuvalette yeterli hijyen sağlanmasını istiyorlar.

 

Haber: Esra Dağ