Gözden kaçırmayın

Kültürel hazine yüzde 86 tamam!Kültürel hazine yüzde 86 tamam!

Emirdağ Gurbetçi Festivali, Özlem Özdil konseriyle büyük bir final yaptı. Emirdağ Millet Bahçesi'nde düzenlenen konser, başta gençler olmak üzere Emirdağlılar tarafından yoğun ilgi gördü. Özlem Özdil, festivalin son gününde sahneye çıkarak sevilen parçalarını coşkulu bir şekilde seslendirdi. Konser alanını dolduran kalabalık, sanatçının her şarkısına büyük bir heyecanla eşlik etti.

BELEDİYE BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR MESAJI

Festivalin organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür eden Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Enerjiniz, coşkunuz ve heyecanınız harikaydı. Emirdağ 17. Emirdağ Gurbetçi Festivalimizi muhteşem bir finalle tamamladık. Bu coşkuya ortak olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Başkan Koyuncu’nun bu sözleri, festivalin coşkusunu ve katılımcıların memnuniyetini özetledi.

TOPRAK EV HEDİYESİ

Konser sonrası, Özlem Özdil’e Emirdağ'ın simgesi olan bir toprak ev hediye edildi. Bu jest, festivalin anısına özel bir hatıra olarak Özlem Özdil’e sunuldu. Festivalin son gününe Kaymakam Yasin Akgül, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılar, etkinliğin ardından bu özel anları uzun süre yaşadılar.