Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Toplantıya Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, AKÜ Rektörü Mehmet Karakaş, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, Türkiye Motosiklet Federasyonu As Başkanı Mahmut Nedim Akülke ve siyasi partilerin il başkanları katıldı.

3 BUÇUK MİLYAR İNSAN ULAŞAN BİR ORGANİZASYON

Toplantıda konuşma yapan Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya, bu organizasyonun ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak,” Bunun ne kadar önemli olduğunu ve şehrimiz açısından ne kadar kıymetli ve değerli olduğunu geçen yıllarda da devam etmişti inşallah bu yıl yine artarak şehrimizin 3 buçuk milyar izlediği tanıtımına vesile olan bu kıymetli organizasyonu hep birlikte sahip çıkmaya devam etmemiz lazım. Geldiğimiz nokta 400 bin kişinin yerinde izlediği 3 buçuk milyar insana da ulaşan büyük bir organizasyon. Dünyada ki en iyi padok ,en iyi pist ve en iyi organizasyonları kuran şehir böyle bir şehrin yöneticisi olmak hepimiz için gurur kaynağı” şeklinde konuştu.

Toplantıda bir diğer konuşan kişi ise Ak Parti Milletvekili İbrahim Yurdunusevendi. İbrahim Yurdunuseven ise şunları söyledi: “Türkiye’nin ve Afyonkarahisar’ın tanıtımına büyük katkı sağlayacak bir organizasyonla birlikteyiz 6 yıl önce başladığında hatırlıyorum 7 defa da her seferinde katılmaya gayret ettik dünyanın 3 buçuk milyar insanına ulaşan bir organizasyonu ile beraberiz.”

3 BÜYÜK ÖDÜL AFYONDA

Son olarak MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ise 3 ödüle vurgu yaparak Afyonkarahisar’ın ne kadar başarılı olduğuna değindi. Ve sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye Afyonkarahisar’ımızı mermerin dışında ,termalin dışında ,doğasının dışında dünya Motokros şampiyonasıyla da tanımış oldu uzun yıllardır büyük etkinlikler yapıyor. Motokros şampiyonası 7 yıl içerisinde bize  dünyada ilk olan ödülü kazandırmış. En iyi padok, en iyi alt yapı ve en iyi tanıtımla ilgili ödül almışız. Bu üç ödül dünyanın hiçbir yerinde aynı anda olmamı ama bunların tamamını Afyonkarahisar almış. İnşallah aynı başarıyı devam ettireceğiz.”

Ak Parti Milletvekili Hasan Arslan ise Afyonun her şeyde en iyisi olduğunu vurgulayarak,” Afyonkarahisar her şeyin en iyisine layık Afyonkarahisar cumhuriyetin kazanıldığı topraklar, lokumun en iyisi Afyonkarahisar’da gastronominin en iyisi  Afyonkarahisar’da, mermerin en iyisi Afyonkarahisar’da Motokros’un en iyisi de Afyonkarahisar’da . Ben Afyonkarahisarlı olmaktan bir kez daha gurur duyuyorum, Çünkü bu organizasyon 3 buçuk milyar insana ulaşmış bir organizasyon. Her organizasyonun harcı değil. İnşallah bu yılda 100 binden fazla kişiye ev sahipliği yapmayı bekliyoruz.” dedi.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş