Gözden kaçırmayın

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kuraları Çekildi: İşte Afyonspor’un rakibi!Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kuraları Çekildi: İşte Afyonspor’un rakibi!

Geçtiğimiz günlerde Afyonspor Kulübü Olağanüstü Kongresi’nde yeni başkanını belirledi. Kongrede oy birliği ile seçilen Niyazi Ertaş, Afyonspor’un yeni başkanı oldu. Kulübün geçici Başkanlığı görevini üstlenen Nadir Güzbey, kongrede kulübün borçlarını gündeme getirmiş ve kasada olması gereken paraların olmadığını ve 60 Milyon TL borç olduğunu belirtmişti.

BAŞKAN KÖKSAL’DAN TAM DESTEK

Afyonspor Kulübünün çiçeği burnunda Başkanı Niyazi Ertaş, borçların nasıl ödeneceği konusunda Afyon Yerel Haber’e özel açıklamalarda bulundu. Henüz yeni başkan olduğunu ve konuyla ilgili bilgiler edindiğini söyleyen Başkan Ertaş, seçimlerde siyasilerin Afyonspor’a destek olacaklarını söylediğini ve bu konuyu tekrar hatırlatacağını belirtti.

AFYONKARAHİSAR BORCU ÖDEYECEK GÜÇTEDİR

Konuyla ilgili olarak Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ile görüştüğünü kaydeden Başkan Ertaş, ‘’Belediye Başkanımız Burcu Köksal tarafından çok güzel karşılandık. Bize destek olacağı sözünü verdi. Önümüzdeki günlerde Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanımız Burcu Köksal ve oda başkanlarımız ile birlikte toplantı yapmak istiyoruz. Afyonkarahisar borcu ödeyecek güçtedir. Borç yiğidin kamçısıdır. Borçsuz kulüp yok. Neredeyse tüm kulüplerin borçları var. Afyonkarahisar bu borcu ödeyecektir buna olan inancımız tamdır’’ dedi.

 

HABER: NURBANU SOY