Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Çakır mahallesinin alt yapı, ısınma gibi problemlerinin yanı sıra her gün trafik kazasının meydana geldiği dört yol girişi büyük tehlike saçmaya devam ediyor.

Mahalle girişi olan, Özdilek arka yolu diye bilinen yolun giriş kavşağındaki tehlikeye dikkat çeken vatandaşlar, bölgede her gün trafik kazasının meydana geldiğini ve korku dolu anlar yaşadıklarını belirterek acil çözüm istediler.

GELEN GİDENİ ARATIR DEMEYE DE BAŞLADIK

Seçim döneminde Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın bölgeyi incelediğini ve hatta; ‘Böyle yol mu olur’ dediğini hatırlatan vatandaşlar; ‘Çözümleri ben biliyorum ve ben çözeceğim diyen başkanımızı bir daha göremedik.  Çakır köy dört yolda her gün kaza olmaktadır. Dün de  yine kaza oldu.  Şükür sadece araçlarda hasar var. Seçim öncesi sürekli mahallemize gelen Sayın belediye başkanı Burcu Köksal, burada birisi öldükten sonra mı önlem alacaktır? Seçim öncesi ‘çözümleri biliyorum’ demişti. Geldiğinden beri ne kendisini ne de mahallemizde herhangi bir icraatını göremedik. Yolların bile yarısı çakıl taşı, yarısı asfalt sürekli tekerler patlamaktadır. Bizler güvendik rekor oy verdik, ancak gelen gideni aratır demeye de başladık’ dediler.

KASİS DAHİ YAPILMADI

Çakır mahallesi girişindeki dört yol ayrımına çözüm bulunamadığını söyleyen Çakır mahallesi sakinleri; ‘Mahalle aralarına okulun olduğu bölgeye kasis istedik onu bile yaptıramadık. Cumadan cumaya hayırlı cumalar mesajı ile kendisini hatırlatan belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz’ diye seslendiler.

SOSYAL MEDYADA TARTIŞTILAR

Öte yandan bu sitemlerini sosyal medya üzerinden duyurmaya çalışan Çakır mahallesi sakinlerinin kimileri Başkan Köksal’ı savunurken, kimileri de mahallelerine hiçbir hizmet yapılmadığından şikayet ettiler.

Haber: Selda Şenkaya