Gözden kaçırmayın

O zarfta ne var?O zarfta ne var?

Dün yerel medyada çıkan ve yabancı isimle hizmet verdiği söylenen Erenler QUQA Kafe’de yasa dışı işlerin yapıldığı iddiası üzerine AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan bir basın toplantısı düzenledi. Basın mensuplarına gerçekleri aktaran Karahan, yerel bir haber sitesinde iş yerine yönelik suçlamaların doğru olmadığını söyleyerek resmi kurumlardan onaylı belgeleri basın mensupları ile paylaştı.

Konuyla ilgili olarak Afyon Yerel Haber’e özel açıklamalarda bulunan Karahan, bu işletmeyi 2022 yılında 8 ortak ile açtıklarını, Afyonkarahisar Belediyesi başta olmak üzere tüm resmi kurumlardan onaylı gerekli belgeleri aldıklarını vurguladı.

‘’BENİM ALNIM AK, VİCDANIM RAHAT’’

İşletmesiyle ilgili, aralarında içki, kumar ve yüz kızartıcı bir çok iş gibi yasa dışı işlerinde yapıldığı iddialarına cevap veren Karahan, ‘’Böyle bir şey olsa bir defa buna siyasi hayatım müsaade etmez. Bu şehrin emniyet personeli var, zabıtası var. Böyle bir durum olsa Afyonkarahisar Belediyesi buna müsaade etmez. Siyasi kimliğim kullanılarak yerel basında pek çok haberim çıkıyor. Bu konuda saygılıyım, eleştirilere açık bir insanım. Varsa bir hatam bunu elbette bilmek isterim ancak ekmeğime gelen laf bambaşka bir durumdur. Pek çok işletmenin önemsemediği belgeleri dahi titizlikle temin ettim. Benim alnım ak, vicdanım rahat’’ dedi.

 

HABER: NURBANU SOY