Gözden kaçırmayın

Korkmaz’dan sağlık personellerini sevindirecek haber!Korkmaz’dan sağlık personellerini sevindirecek haber!

Projeler, AFSÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi çatısı altındaki Erasmus Ofisi tarafından sunuldu. Kabul edilen projeler sayesinde, AFSÜ; "Batı Balkanlar" kategorisinde Arnavutluk ve Kosova, "Doğu Ortaklığı" kategorisinde ise Azerbaycan, Gürcistan ve Ukrayna ile öğrenci ve personel hareketliliği programlarını yürütecek.

ULUSLARARASI DENEYİM KAZANMA

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, KA171 projelerinin önemine değinerek, bu projelerin öğrenci ve personelin uluslararası alanda deneyim kazanmalarını sağlayarak hem kişisel gelişimlerine hem de istihdam edilebilirliklerine katkı sunmayı hedeflediğini belirtti. Ayrıca, mesleki donanımların ve üniversitenin kapasitesinin artırılmasının projelerin ana amaçları arasında olduğunu vurguladı.

AFSÜ'de her yıl daha da büyüyerek ilerlendiğini belirten Prof. Dr. Okumuş, uluslararasılaşma hedeflerine ulaşmak adına öğrenci ve personelin uluslararası öğrenim fırsatlarının genişletilmesine devam edeceklerini söyledi. Rektör Okumuş, bu süreçte katkı sunan herkese teşekkürlerini iletti.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş