Gözden kaçırmayın

Tarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlıkTarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlık

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, Ali Köse’ye ait olan Motors isimli işyerinin açılışına katılarak, kurdeleyi birlikte kestiler. Açılış töreni, parti yetkilileri ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYAN İŞYERLERİ MUTLULUK KAYNAĞI

Açılışta konuşan Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar’da istihdama ve hizmete yönelik faaliyet gösterecek her yeni işyerinin açılışının kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirtti. Olgun, “İlimize katkı sağlayan, hem istihdama hem de hizmete yönelik faaliyet gösterecek her yeni işyeri açılışı bizim için en büyük mutluluk kaynağı oluyor. Hayırlı olsun, Rabbim bol kazançlar nasip etsin’’ dedi.

İYİ PARTİ’DEN YEREL ESNAFA DESTEK

İYİ Parti yetkilileri, yerel esnafa ve girişimcilere olan desteklerini her fırsatta dile getiriyor. Motors isimli işyerinin açılışı da bu desteğin bir göstergesi olarak nitelendirildi. İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, açılışta yaptıkları konuşmalarda, Afyonkarahisar’daki yerel esnafın gelişimi için her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.