Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

Afyonkarahisar Belediyesi, öncülüğünde düzenlenen Sünnet Şöleni için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam, Zafer Meydanı’nda şölen kapsamında yapılan kına gecesi, coşkulu anlara sahne oldu. Etkinlikte yer alan CHP’li Belediye Meclis Üyesi Kemal Demirkırkan, Cumhur İttifakı milletvekillerine yönelik eleştirileriyle dikkat çekti.

KÖKSAL AÇIKLAMIŞTI

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Temmuz ayı Belediye Meclis toplantısında yaptığı açıklamada, iki yıldır ara verilen sünnet şöleninin bu yıl Ağustos ayında yeniden hayata geçirileceğini duyurmuştu. Başkan Köksal, etkinlik kapsamında 3 yaş ve üzeri 41 çocuğun sünnet edileceğini açıklamıştı. Kına gecesi, bu etkinliğin önemli bir parçası olarak Zafer Meydanı'nda yapıldı.

DEMİRKIRKAN'DAN MİLLETVEKİLLERİNE SERT ELEŞTİRİ

Kına gecesinin ardından yaptığı açıklamada, CHP'li Kemal Demirkırkan, etkinliğe katılmayan Cumhur İttifakı milletvekillerini sert bir şekilde eleştirdi. Demirkırkan, "Halkın içinde olmayan, Afyon Belediyesinin etkinliklerine katılmayan siyasetçiler çok şey kaybettiklerinin farkında değiller" diyerek, milletvekillerini hedef aldı. Demirkırkan, bu tür etkinliklerin halkla iç içe olmanın önemli bir parçası olduğunu vurguladı.

‘’ETKİNLİĞE KATILMAYAN VEKİLLERİN HALKTAN UZAK’’

Demirkırkan, açıklamasında ayrıca İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun ve il başkanları da dahil olmak üzere bazı siyasi isimlerin etkinlikte yer aldığını belirtti. "T.C. Afyonkarahisar Belediyesi ve Burcu Köksal tarafından düzenlenen bu etkinlikte, halkla bir araya gelen siyasetçiler, halkın desteğini daha da güçlendiriyor" ifadelerini kullanan Demirkırkan, etkinliğe katılmayan vekillerin halktan uzak kaldığını ima etti.

 

HABER: NURBANU SOY