Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, Sandıklı'da ilk olarak AK Parti İlçe Başkanı Murat Erkalan ile bir araya gelerek Belediye Başkanı Adnan Öztaş'ı makamında ziyaret ettiler. Burada yapılan ve devam eden projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunan Milletvekilleri, Belediye Başkanına desteklerini yinelediler.

FESTİVALER SPONSORDAN

Sandıklı'nın tarımsal potansiyelini yerinde görmek için bir teknoloji serasını ziyaret eden milletvekilleri, seralarda yapılan üretim hakkında ayrıntılı bilgiler edindi. Ayrıca, Sandıklı Reşadiye köyünde köy halkıyla buluşan milletvekilleri, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm yollarını tartıştı.

Sandıklı Millet Bahçesi'nde gerçekleşen 'Termal Turizm ve Gurbetçi Festivali' kapsamında, yöresel ürünler ve el sanatlarına ilgi gösteren milletvekilleri, etkinliğin sponsor destekleriyle finanse edildiğinin altını çizdiler. Anayasa Mahkemesi Üyesi Yılmaz Akçil, Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel ve diğer ilgili isimlerle festivalin coşkusunu vatandaşlarla birlikte yaşadılar. Milletvekilleri, etkinliğin sponsorlarına ve katkı sağlayan herkese teşekkürlerini sundular.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş