Gözden kaçırmayın

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kuraları Çekildi: İşte Afyonspor’un rakibi!Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kuraları Çekildi: İşte Afyonspor’un rakibi!

Afyonkarahisar’da gündeme gelen iddialara göre, Afyonspor’un Başkanı Niyazi Ertaş’ın daveti üzerine gelen Real Madrid’in teknik ekibinde yer alan İlker Y., Afyonspor için ilimize geldi. Ancak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ile görüşmeye yalnız giden İlker Y., beklenmedik bir tavırla karşılaştığı iddia edildi.

Olayla ilgili Afyon Yerel Haber’e özel açıklamalarda bulunan Afyonspor Başkanı Niyazi Ertaş, yaşananları detaylarıyla anlattı. İlker Y.’nin Afyonspor’a katkıda bulunmak amacıyla kente geldiğini doğrulayan Ertaş, Belediye Başkanı Burcu Köksal’a yönelik iddialara da yanıt verdi. Ertaş, “Ne yapacaktık, her gelene kırmızı halı mı serecektik?” diyerek, her ziyaretçiye özel bir muamele yapılmasının mümkün olmadığını belirtti.

"EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLADIK"

İlker Y.’yi ilimize geldiği için en iyi şekilde ağırladığının altını çizen Başkan Ertaş, ‘’Bundan sonra ne yapayım?’’ diyerek kendisine soru yönelten İlker Y.’ye Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na ve Belediye Başkanı Burcu Köksal’a kendisini tanıtabileceğini söylediğini ifade etti.

Başkan Ertaş, ‘’Afyonspor için şu ana kadar 8-9 müracaat oldu. Her gelenin önüne kırmızı halı serecek değiliz. Afyonspor yönetimi olarak müracaatları değerlendirir, istişare yapar bilgilendiririz. İlker beyi ben ofisimde en iyi şekilde ağırladım. Bunları da kendisine izah ettim. Yoldan geldi diye yemeğini yedirdim, çayını içirdim. Sonra ne yapalım diye sorunca ben de kendisini valimize ve belediye başkanımıza tanıtabileceğini söyledim. O da Belediyeye gidip Başkan Köksal ile görüşmek istemiş. Başkanımız işini gücünü bırakıp da İlker beyin önüne kırmızı halı mı serecekti? Ben kendisini ofisimde dört dörtlük ağırladım. Her şeyin bir usulü var’’ dedi.

"AFYONSPOR’A SAYGI DUY"

Ertaş ayrıca, İlker Y.’nin daha ilk günden olumsuz bir tutum sergilediğini ve bu nedenle kendisine güveninin kalmadığını ifade etti. Ertaş, "Daha ilk günden ‘Afyonspor böyleyse biz yokuz’ diyen birinin benim gönlümde de yeri yoktur. Biz sana Afyonspor’u emanet edeceğiz. Önce Afyonspor’a saygı duy” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

HABER: NURBANU SOY