Gözden kaçırmayın

2024 Yılının İkinci Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı Yapıldı2024 Yılının İkinci Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Dinar Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) kurulmakta olan atık kağıt işleme tesisi ve TENSAN Ambalaj Fabrikası’nda incelemelerde bulundu. Milletvekili Yurdunuseven’e bu ziyaret sırasında AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Özgül, Dinar İl Genel Meclisi üyeleri Kemal Başoğlu ve Bilal Demiröz ile teşkilat üyeleri de eşlik etti.

İLİMİZ VE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK

Ziyareti sonrasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Yurdunuseven, Dinar OSB’de kurulacak olan atık kağıt işleme tesisinin, atık kağıtlardan birinci sınıf kağıt üretimi gerçekleştireceğini ifade etti. Yurdunuseven, "Dinar Organize Sanayi Bölgemizde kuruluş aşamasında olan atık kağıt işleme tesisinde incelemelerde bulunduk. İlimiz ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacak fabrika faaliyete geçtiğinde, atık kağıtlardan birinci sınıf kağıt üretimi sağlanacak. İlimize ve Dinar’ımıza hayırlı olsun” dedi.