Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun'un, AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'i gösteriş yapmakla itham etmesinin ardından, Yurdunuseven'den cevap gecikmedi. Olgun, Yurdunuseven’i Kornişon salatalık üreticilerinin sorunlarının çözümüne yönelik toplantısındaki tutumu nedeniyle eleştirmişti.

DEMİRKIRKAN’A DA CEVAP VERDİ

Geçtiğimiz günlerde, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni Kına Gecesi'ne katılan CHP’li Belediye Meclis Üyesi Kemal Demirkırkan, Cumhur İttifakı vekillerini halkın içinde olmamakla suçlamıştı. Bu eleştirilerin ardından, Yurdunuseven hem Olgun’a hem de Demirkırkan’a karşı açıklamalarda bulundu.

‘’YAP İYİLİĞİ AT DENİZE, BALIK BİLMEZSE HÂLIK BİLİR’’

Yurdunuseven, “TBMM'nin tatil olduğu 1 Ağustos tarihinden bugüne kadar 10’a yakın ilçe, 30’u geçkin belde, köy ziyareti yapıp, vatandaşın dertlerini dinledik, çiftçinin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Tarım ve Ticaret Bakanlarımız ve bürokratlarımız ile defalarca yaptığımız görüşmeler cabası. Sahil kenarlarında tatil yapıp bir günlüğüne Afyon’a gelmekle bu işler olmuyor. AK Parti zamanında yapılan hiçbir programa başkanı dahil kendisi katılmayanlar, iktidar vekilleri niye yok, halkın içine çıkamıyorlar diye sorgulamaya kalkıyor. Ne diyelim, yap iyiliği at denize, balık bilmezse Hâlık bilir!” şeklinde açıklamada bulundu.

 

HABER: NURBANU SOY