Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Başkan Köksal, mahalle toplantılarının önemini vurgulayarak, devamlı iletişim halinde 57 mahalleyle buluşmaya devam ettiklerini bildirdi. Her hafta bir veya iki mahalle ziyareti yaparak esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Köksal, "Burada eksikleri, şikayetleri dinleyerek ilgili birimlerle hızla çözüm planlamaları yapıyoruz" dedi.

AMACIMIZ VATANDAŞLARI SORUNLARINI ELE ALMAK

Belediyenin mahallelere yönelik çalışmalarının detaylarını aktaran Köksal, "Her hafta düzenli olarak 1-2 mahalle ziyareti gerçekleştiriyoruz ve vatandaşların taleplerini dinliyoruz. Amacımız, vatandaşların sorunlarına en kısa sürede çare bulmaktır." ifadelerini kullandı.

Belediyenin 153 hattının 24 saat aktif olduğunu hatırlatan Başkan Köksal, gelen taleplerin titizlikle değerlendirildiğini, muhtarların desteğinin kıymetli olduğunu ve vatandaşlar için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Toplantı sonunda muhtarlara teşekkürlere yer veren Başkan Köksal, muhtarlarla işbirliğinin sürdürülerek Afyonkarahisar'ın yaşam kalitesini artıracaklarına dikkat çekti. Muhtarların sorun ve şikayetlerini dinlediği ve aciliyet sırasına göre planlama yapılacağını ifade etti.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş