Gözden kaçırmayın

Tarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlıkTarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlık

Çakır mahallesinin alt yapı, ısınma gibi problemlerinin yanı sıra her gün trafik kazasının meydana geldiği dört yol girişinin tehlike saçtığını Afyon Yerel Haber olarak gündeme taşımıştık. Belediye Başkanı Burcu Köksal, bölge halkının sesine kulak vererek harekete geçti.

Çakır Mahallesi Muhtarı ve vatandaşları geçtiğimiz günlerde mahalledeki sorunları çözmesi için Başkan Köksal’a başvurmuştu. Seçim döneminde de bölgeyi inceleyen ve çözüm sözü veren Köksal, bu sözünü tutarak bölgede gerekli çalışmaların başlaması için belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi.

BAŞKAN KÖKSAL’DAN GÜVENLİK İÇİN HIZLI ADIM

Başkan Köksal’ın talimatıyla, Çakır Mahallesi girişinde refüj, kavşak ve asfalt çalışmaları başlatıldı. Ayrıca Başkan Köksal, yolun genişletilmesi gerektiği durumlarda da ek çalışmaların yapılacağını belirtti. Köksal, “Sıkça kazaların meydana geldiği ve vatandaşlarımızı tedirgin eden bölgeyi güvenli hale getirmek için gereken tüm çalışmaları yapacağız. Çakırköy girişini, Çakırköy’e yakışır bir hale getireceğiz. Seçimlerde sözümüzdü ve yerine getireceğiz.” dedi.

TEHLİKELİ KAVŞAK GÜVENLİ HALE GELİYOR

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın Çakır Mahallesi'ndeki sorunlara duyarsız kalmayarak hızlıca çözüm için adım atması, bölge halkı tarafından da takdirle karşılandı. Afyon Yerel Haber olarak, Belediye Başkanı Burcu Köksal’a bu duyarlı davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

 

HABER: NURBANU SOY