Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Dinar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı temizlik ekipleri, ilçe genelinde yürüttükleri temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Program dahilinde mahalle mahalle temizlik faaliyetlerini sürdüren ekipler, sadece ana arterlerde değil, ara sokaklarda da titizlikle çalışarak Dinar’ın her köşesini temiz tutmayı hedefliyor.

Bu kapsamda, belirlenen takvim çerçevesinde mahallelerde temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar sırasında sokaklar süpürülüyor, kaldırımlar temizleniyor ve çevre düzenlemesi yapılıyor. Dinar halkının daha temiz bir çevrede yaşaması amacıyla gece gündüz çalışan temizlik ekipleri, vatandaşlardan da destek bekliyor.

Dinar Belediyesi, temizlik çalışmalarının daha etkili ve kalıcı olabilmesi için vatandaşların çöplerini belirlenen saatlerde ve kurallara uygun şekilde çıkarmalarının, çevre temizliğine özen göstermelerinin büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Belediye, çevre temizliği konusunda azimle çalışmalarını sürdüreceğini ve vatandaşların taleplerini yerine getirmeye devam edeceğini belirtti.

Haber: Esra Dağ