Gözden kaçırmayın

O zarfta ne var?O zarfta ne var?

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar'ın önemli tarihi ve dini yapılarından biri olan Gedik Ahmet Paşa Camii'nde yaşanan sorunla ilgili harekete geçti. Özellikle yerel basında yer alan haberlerin ardından hızla konuyu gündemine alan Özkaya, İmaret Camii avlusundaki taşlarla ilgili yaşanan problemi çözüme kavuşturmak için gerekli adımları attı.

BASININ UYARILARINA DUYARLI YAKLAŞIM

Basın mensuplarının uyarılarına büyük önem veren Özkaya, seçim bölgesinde görev yapan gazetecilerin İmaret Camii avlusundaki taşlarla ilgili gündeme getirdiği duruma hassasiyetle yaklaştı. Özkaya, bu konuda duyarlı davranan gazetecilere teşekkür ederken, “Afyonkarahisarlı hayırsever iş insanı dostlarımızla bu meseleyi ele aldık” dedi.

KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NE BİLDİRİLDİ

Milletvekili Özkaya, caminin avlusundaki sorunu çözmek için Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile iş birliği içinde olduklarını belirtti. Bu süreçte uzmanlarla yapılan görüşmeler sonucu hayırsever iş insanlarının da desteğiyle projenin en kısa sürede hayata geçirileceğini ifade etti.

CAMİİ AVLUSU İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Özkaya, caminin avlusunun yeniden düzenlenmesi için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti. Haftaya başlayacak çalışmalarla Gedik Ahmet Paşa Camii'nin avlusu, tarihi ve dini mirasa yakışır bir şekilde döşenecek. Özkaya, “Tarihi ve dini mirasımızı korumak bizim en büyük sorumluluğumuz. Bu konuda her zaman olduğu gibi duyarlılığımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.