Gözden kaçırmayın

Başkan Aynacı Çalışmaları Yerinde İncelediBaşkan Aynacı Çalışmaları Yerinde İnceledi

Afyonkarahisar Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan Orhangazi Mahallesi'nde bulunan asma katlı bir dükkânın satışını gerçekleştirmek amacıyla ihale sürecini başlattı. Belediyeden yapılan açıklamada, satışı yapılacak olan taşınmazın, 2853 ada, 4 parsel üzerinde yer aldığı belirtildi. Bu dükkanın satışına ilişkin ihale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35. maddesinin (a) bendi uyarınca kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek.

İHALE DETAYLARI

Afyonkarahisar Belediyesi'nin ihale duyurusunda, dükkanın kat, bağımsız bölüm numarası, niteliği, arsa payı, muhammen bedeli ve geçici ihale teminatı gibi tüm detaylar yer aldı. İhale, 28 Ağustos 2024 tarihinde, saat 14:00’te Karaman İş Merkezi’nde bulunan Belediye Hizmet Binası Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek. İlgililerin, kapalı zarf usulü ile tekliflerini sunabilecekleri belirtildi.

İHALEYE KATILIM ŞARTLARI

İhaleye katılmak isteyenlerin, geçici ihale teminatını yatırmaları ve gerekli belgeleri tamamlamaları gerektiği ifade edildi. İlgilenen vatandaşlar, ihale şartnamesini inceleyerek detaylı bilgi alabilirler. Afyonkarahisar Belediyesi, ihale sürecinin şeffaf ve adil bir şekilde yürütüleceğini vurguladı.