Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

 İlk şubesi Altınmakas kuaför salonunu geçtiğimiz yıl Çay ilçesinde açan Merve Akyavaş, uygun fiyat politikası ve profesyonel hizmet kalitesini Afyonkarahisar Merkeze taşıdı. Geçtiğimiz haftalarda Erkmen’de yeni şubesi Merve Akyavaş kuaför salonunun açılışını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Açılışına özel yaptığı yüzde 30 indirim kampanyasını hala devam ettiren Akyavaş, bu ay sonuna kadar indirimli hizmet vermeye devam edecek.

15 yıllık sektör deneyimine sahip Merve Akyavaş, mesleğe erken yaşlarda adım atmış olmanın verdiği deneyim ile müşterilerine unutamayacakları bir deneyim sunuyor.

Sektörün deneyimli ismi Akyavaş, kuaförlük mesleğine olan tutkusunu çocuk yaşlarda keşfederek, 12 yaşında çırak olarak başladığı kariyerinde büyük bir başarıya ulaştığını söylüyor. Bugün ise kendi işletmesini başarıyla yürütüyor.

AÇILIŞA ÖZEL YÜZDE 30 İNDİRİM

Kendine ait işletmesini açmış olmanın üzerinden 7 yıl geçtiğini belirten Akyavaş, bu süreçte yaşadığı heyecanın asla dinmediğini ifade ediyor. Yepyeni bir şube açmanın verdiği enerjiyle, sektörün tüm zorluklarına meydan okuyarak yola devam ettiğinin de altını çiziyor.  

Pazar günleri kapalı olan salonu haftanın diğer günleri randevulu olarak çalışıyor.

PAZAR GÜNLERİ İSE KUAFÖR SEKTÖRÜ İÇİN AYRI BİR ÖNEME SAHİP

 Merve Akyavaş, bu günlerin dinlenme imkanı tanırken, düğünlerin yoğun olduğu bu günlerde iş kayıplarına da sebep olabildiğini dile getiriyor. Sektörel olarak pazar günleri kapalı olmanın mali durumları üzerinde bir etkisi olmadığını, ancak müşteri randevularının haftanın diğer günlerine yayılarak iş döngüsünün dengeye oturtulduğunu söylüyor.

HABER: ESRA DAĞ