Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

Olgun, yaptığı açıklamada, vatandaşların sesini duyurmanın, onların sıkıntılarını dile getirmenin şov olarak nitelendirilmesini eleştirerek şunları söyledi: "Vatandaşın sesini duyurmak şov yapmaksa, biz şov yapmaya devam edeceğiz, kamuoyuna duyurulur. Vatandaşımıza tarlada, sahada, mecliste her daim sizin sesiniz olacağız sözünü vermiştik. Bu sözümüzü tutmuş olmanın mutluluğunu bugün bir kez daha yaşıyoruz."

ÇİFTÇİLERİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar'daki kornişon salatalık üreticilerinin yaşadığı zorlukları TBMM'de dile getirmişti. Bu girişimi, üreticilerin sorunlarına dikkat çekmek ve çözüm aramak amacıyla gerçekleştirdiğini belirten Olgun, "Afyonkarahisar'daki kornişon salatalık üreticilerinin yaşadığı sıkıntıları ve geldikleri perişan durumu onların sesi olarak dile getirdik" dedi.

İKTİDAR VEKİLLERİNE ELEŞTİRİ

Olgun, yaptığı konuşmada, üreticilerin yaşadığı sıkıntılara kayıtsız kalan iktidar vekillerine de eleştiride bulunarak, "Yükselttiğimiz sesimizle, onları bu içinden çıkılmaz duruma sürükleyen malum iktidar vekillerinin akıllarını başlarına getirdik" ifadelerini kullandı. Sonuç olarak, 6 Eylül'e kadar 100 ton ihracat serbestisinin gelmesini sağladıklarını belirterek, çiftçilerin yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

"SİZLERİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Olgun, Afyonkarahisar'daki üreticilere seslenerek, "Çiftçi, köylü, üretici hemşehrilerim sizlerin hiç şüphesi olmasın ki; Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daima yanınızda olacak, sizlerin feryadını duymayanlara, bizler sizin sesinizi duyuracağız" dedi.

Hakan Şeref Olgun, milletvekili olarak, halkın taleplerini ve sıkıntılarını gündeme taşımaya devam edeceğini ve bu uğurda kararlılıkla çalışacağını bir kez daha vurguladı.

 

HABER: NURBANU SOY