Gözden kaçırmayın

Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!

4-8 Eylül 2023 tarihlerinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek olan bu büyük organizasyon için akreditasyon işlemlerinin başladığını duyuran Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nadir Güzbey, basın mensuplarını sürece ilişkin detaylar konusunda bilgilendirdi.

AKREDİTASYON SÜRECİ VE GEREKLİ BELGELER

Güzbey, şampiyonayı takip etmek isteyen basın mensuplarının, akreditasyon formlarını eksiksiz bir şekilde doldurarak tsyd@turkeymxgp.com e-posta adresine göndermeleri gerektiğini belirtti. Başvurular, TSYD ve Uluslararası Organizasyon Komitesi tarafından değerlendirilecek ve uygun bulunan basın mensuplarına e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.

26 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek olan akreditasyon süreci için dikkat edilmesi gereken bazı önemli hususlar şunlardır:

  • Medya kuruluşlarının spor kadrolarında yer alan en fazla iki muhabir/yazar ve bir foto muhabir için akreditasyon hakkı tanınacak.
  • Kayıt yapmak, video çekmek ve röportaj yapmak gibi yayın haklarını gerektiren durumlar için ayrıca izin başvurusu yapılmalıdır.
  • TV ve ajanslar, organizasyon sırasında padok ve seyirci alanlarında haber amaçlı görüntü alabileceklerdir.
  • Her yarış sonunda, akredite olmuş medya mensuplarına 5 dakikalık özet video ücretsiz olarak dağıtılacaktır.
  • Akreditasyon kartları, sadece Türkiye yarışı için geçerli olacak ve kartlar, Afyonkarahisar’da TSYD tarafından imza karşılığı teslim edilecektir.

Nadir Güzbey, organizasyonda görev alacak basın mensuplarının güvenliğine büyük önem verdiklerini ifade ederek, "Önceliğimiz, organizasyonda görev alacak meslektaşlarımızın güvenliği ve rahat görev yapabilmeleridir. İşbirliğiniz ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz" dedi. Ayrıca, müracaat sırasında istenecek belgeleri zamanında ve eksiksiz teslim etmeleri konusunda basın mensuplarını uyardı.