Gözden kaçırmayın

Başkan Aynacı Çalışmaları Yerinde İncelediBaşkan Aynacı Çalışmaları Yerinde İnceledi

TOKİ, 43 ilde başlattığı kampanya ile konut ve iş yeri satışlarına hız kazandırdı. Afyonkarahisar’ın da içinde bulunduğu bu geniş kapsamlı satış kampanyası, alıcılara cazip ödeme koşulları sunuyor. Kampanya kapsamında 310 konut ve iş yeri açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak.

Konutlar için Ödeme Koşulları:

  • %25 peşinat ve 120 ay vade
  • %25 peşinat ve 72 ay vade

İş Yerleri için Ödeme Koşulları:

  • %15 peşinat ve 60 ay vade

Satışa sunulan konut ve iş yerleri, Edirne, Sakarya, Bursa, Balıkesir, Aydın, İzmir, Denizli, Eskişehir, Afyonkarahisar, Ankara, Konya, Kırıkkale, Nevşehir, Kırşehir, Çorum, Karaman, Kayseri, Zonguldak, Samsun, Trabzon, Rize, Erzurum, Siirt, Tunceli, Kars, Batman, Adana, Hakkari gibi birçok ilde bulunuyor.

Satış Tarihleri:

  • Konut Satışları: 20 Ağustos Salı
  • İş Yeri Satışları: 21 Ağustos Çarşamba

İnternet üzerinden açık artırmaya katılmak isteyenler, konutlar için 19 Ağustos 2024 ve iş yerleri için 20 Ağustos 2024 günü saat 10.30’a kadar kayıt yaptırabilecekler.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık işlemleri Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminat işlemleri, bu bankaların tüm şubeleri üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Bu kampanya, uygun ödeme koşullarıyla yatırım yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Afyonkarahisar da dahil olmak üzere 43 ildeki satışların yoğun ilgi görmesi bekleniyor.