Gözden kaçırmayın

Yeni istihdam kapıları aralanıyorYeni istihdam kapıları aralanıyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, patates üreticilerini yakından ilgilendiren önemli bir açıklamada bulundu. Dr. Arslan, Ticaret Bakanlığı yetkilileri ile yapılan görüşmeler neticesinde, Afyonkarahisar başta olmak üzere ülke genelinde patates üretim fazlasının ihracatının desteklenmesi yönündeki taleplerini ilettiklerini belirtti.

ÜRETİCİLERİN YANINDAYIZ

Dr. Hasan Arslan, bu taleplerinin gerçekleşmesi açısından önemli mesafe kat ettiklerini vurgulayarak, "İnşallah çok kısa bir süre içinde bu destek hayata geçecek," dedi. Üreten, emek veren ve ülke ekonomisine katkı sağlayan tüm üreticilerin yanında olduklarını ifade eden Arslan, patates üreticilerinin ihracat yoluyla daha fazla kazanç elde edebilmeleri için hükümet olarak gereken adımların atıldığını söyledi.

AFYONKARAHİSAR'DA ÜRETİM ARTACAK

Bu gelişmenin, başta Afyonkarahisar olmak üzere, Türkiye genelinde patates üretiminin artmasına ve üreticilerin ekonomik anlamda rahatlamasına katkı sağlaması bekleniyor. Arslan, üreticilerin desteklenmesiyle birlikte hem yerel hem de ulusal ekonomiye büyük katkılar sunulacağını ifade etti.