Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Susuz Belde Belediye Başkanı İbrahim Işılak, belediyenin ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla düzenlenen bir etkinlikte beldenin çocuklarıyla buluştu. Etkinlikte konuşan Başkan Işılak, çocukların geleceğine sahip çıkmanın önemine dikkat çekti.

EĞİTİME VE MANEVİYATA VURGU

Başkan Işılak, yaptığı konuşmada, beldenin daha güzel bir yer haline gelmesi için çocukların eğitimine ve manevi değerlerine önem verdiklerini belirtti. Başkan Işılak, “Bu güzel beldenin daha güzel olması için çocuklarımızı sahipleniyoruz ve onların destekçisiyiz. Hocalarımızdan Allah razı olsun, yaz boyunca çocuklarımıza Kuran, abdest ve namazı öğrettikleri için. İnşallah bu öğrendikleri bilgiler sayesinde çocuklarımız geleceğe, ailelerine ve topluma faydalı olacaklarına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

TOPLUMSAL DAYANIŞMANIN GÜCÜ

Başkan Işılak, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen hayırsever vatandaşlara ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Çocukların eğitimine yönelik bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirten Işılak, Susuz beldesinde toplumsal dayanışmanın güçlü olduğunu ve bu tür faaliyetlerle çocukların manevi ve sosyal gelişimine katkı sağlanacağını ifade etti.

 

HABER: NURBANU SOY