Gözden kaçırmayın

Korkmaz’dan sağlık personellerini sevindirecek haber!Korkmaz’dan sağlık personellerini sevindirecek haber!

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Bolvadin ilçesinde devam eden 75 yataklı devlet hastanesi inşaatını ziyaret ederek, çalışmaların ilerleyişini yerinde gözlemledi. Korkmaz’a bu ziyaretinde, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Ahmet Murat Koyuncu, Destek Hizmetleri Başkanı Ahmet Uyan ve yardımcısı Servet Gökçe eşlik etti. Ziyaret sırasında, inşaat süreciyle ilgili talepler ve gereklilikler, Sağlık Bakanlığı koordinatörleri aracılığıyla yüklenici firmaya iletildi.

MEVCUT HASTANEDE DETAYLI İNCELEME

Ziyaretin bir diğer ayağında, Bolvadin Dr. Halil İbrahim Özsoy Devlet Hastanesi'ne gidildi. Korkmaz ve ekibi, hastanenin acil servisi, poliklinikleri, tetkik birimleri ve gözlem odaları gibi alanları inceleyerek, çalışanlardan hizmetlerin işleyişi hakkında bilgi aldı. Korkmaz, hastane çalışanlarının görüşlerini dinleyip, sunulan hizmetlerin daha da iyileştirilmesi adına önerilerde bulundu.

HASTALARLA BİREBİR İLGİLENİLDİ

İncelemeler sırasında Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, acil serviste bulunan hasta ve yakınlarını da ziyaret etti. Hastaların sağlık durumlarını öğrenen Korkmaz, onlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, gerekli tavsiyelerde bulundu. Bu samimi ziyaret, hastalar ve yakınları tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

HABER: SELDA ŞENKAYA