Gözden kaçırmayın

Dünyanın en etkili bilim insanları AKÜ’de!Dünyanın en etkili bilim insanları AKÜ’de!

Rahmiye Sahre Palalı Koleji, öğrencilerini üniversite sınavına en iyi şekilde hazırlayarak bu yıl da birçok öğrencisini Türkiye’nin seçkin üniversitelerine yerleştirmeyi başardı.

RAHMİYE SAHRA PALALI PALALI KOLEJİ BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTI

RSP Eğitim Koordinatörü Ömer Mürsel Bilik, okulun açıldığı günden bu yana üniversite sınavlarına yönelik hazırlık çalışmalarında önemli başarılar elde ettiğini vurguladı. Bilik, önceki yıllarda Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Dökuz Eylül Üniversitesi gibi prestijli üniversitelerin Mühendislik, Mimarlık, Gastronomi ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği gibi bölümlerine birçok öğrencinin yerleştiğini belirtti.

2024 yılında da bu geleneğin sürdüğünü ifade eden Bilik, bu yıl mezun olan öğrencilerin Ankara Gazi Üniversitesi Elektrik – Elektronik Mühendisliği, Endüstriyel Tasarım Mühendisliği, Pamukkale Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Tarih ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği gibi bölümlere yerleştiğini açıkladı. Bu başarının, üniversite sınavına hazırlık gruplarına yapılan ek çalışmalar sayesinde elde edildiğini söyledi.

HABER: ESRA DAĞ