Gözden kaçırmayın

O zarfta ne var?O zarfta ne var?

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nın 90. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, İl Başkanı Turgay Şahin, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, parti yönetimi, belediye başkanları ve çok sayıda üye hazır bulundu.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Afyonkarahisar İl Koordinatörü Mestan Özcan konuşmasına, AK Parti İl Başkanı, milletvekilleri ve teşkilat üyelerine verdikleri emek ve gösterdikleri başarılar için teşekkür ederek başladı.

Afyonkarahisar’ın yakın siyasi tarihinin AK Parti başarıları ile dolu olduğunu söyleyen Özcan, ‘’Ancak son dönemde Afyonkarahisar’da bir kaza yaşandı. Nedenlerini ve analizlerini iyi yapıp, başarı hikayesini yeniden yazabiliriz. Bu yeni dönemde en önceliğimiz Afyonkarahisar il teşkilatımızın iyi bir şekilde yönetmek olacaktır’’ ifadelerini kullandı.

"BAŞARI HİKAYESİNİ YENİDEN YAZABİLİRİZ"

31 Mart yerel seçimlerinde Afyonkarahisar’ın AK Parti’den CHP’ye geçmesine de değinen Özcan, Tekirdağ’da sıkça kullanılan ‘’Sular bulanmadan durulmaz’’ sözü ile konuşmasına devam ederek, ‘’Şehirde siyaset üretmeliyiz. Herkes Afyonkarahisar’da AK Parti İl Başkanının, il teşkilatının ve ilçe başkanlarının yaptıklarını izlemeliler. Bakın son yerel seçimlerde burada istediğimiz sonucu alamadık. Bu şehirde özellikle nereye talip olduğunu bilmeyen bir Belediye Başkanı var. Kendisini büyük Gazi Meclis'te genel kuruldan tanırım. Zora gelince bayılır, kendisinden geçer, konfor ortamı bozunca kitlenir onu şu dört yıl sürekli takip edip yaptığı olumsuzlukları eleştireceğiz, vaat ettiklerinin de takipçisi olacak, milleti kandırma cihetine giderse de gereğini yapacağız. Bunları da hep birlikte yapacağız, hep birlikte başaracağız. Belediye Başkanı hata yaparsa onu bu şekilde bayıltmaya, zora gelince arkasına bakmadan kaçırmaya var mısınız? Yeni Türkiye 100 yılında Afyonkarahisarımızı Yıldız gelir marka şehir yapmaya hazır mıyız?” dedi.

Konuşmasının devamında salondakilere sorular yönelten Mestan Özcan, "Belediye başkanı, bu şehirde bir hata yaparsa bayıltmaya var mısınız? Sonra da arkasına bakmadan kaçırtmaya var mısınız?" ifadeleriyle katılımcılara seslendi. Salondan coşkulu bir şekilde "Evet" cevabı gelmesi dikkat çekti.

 

HABER: NURBANU SOY