Gözden kaçırmayın

Kültürel hazine yüzde 86 tamam!Kültürel hazine yüzde 86 tamam!

Kaymak ve Eber Gölü Festivali dün gerçekleşen muteşem geceyle son buldu. Festivalin son günü Mete Karagöz ve Ali Kınık sahne aldı. 

BOLVADİN'DE 9 GÜN SÜREN FESTİVAL, COŞKULU BİR KAPANIŞ PROGRAMIYLA TAMAMLANDI

Kapanış gecesinde, Mete Karagöz sahne alarak izleyicilere enerjik performansıyla keyifli anlar yaşattı. Karagöz'ün sahnesi, festival coşkusunu zirveye taşıdı ve izleyicilere unutulmaz bir müzik deneyimi sundu.

Kapanış programına katılan isimler arasında Milletvekili Mehmet Taytak, Kaymakam Ali Arıkan ve Belediye Başkanı Derviş Aynacı da yer aldı. Festivalin Bolvadin için taşıdığı önemi vurgulayan Başkan Aynacı, etkinliğe gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Programın devamında Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Kınık sahne aldı. Kınık, sevilen şarkılarıyla Bolvadinlilere muhteşem bir gece yaşattı. Kalabalık, şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederken, eğlence dolu anlar yaşandı.

Bolvadin halkını bir araya getiren bu festival, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kültürel değerlerin yaşatıldığı ve keyif dolu anların paylaşıldığı bir etkinlik olarak hafızalarda yerini aldı.

HABER: ESRA DAĞ