Gözden kaçırmayın

Tarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlıkTarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlık

TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Hayat Gülümse" programı, son bölüm çekimlerini Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde gerçekleştirdi. Programın sunucusu olan ünlü sanatçı Alişan, ilçeye konuk olarak, hem programın sunuculuğunu üstlendi hem de bölgenin kültürel zenginliklerini ekrana taşıdı.

ŞUHUT BELEDİYE BAŞKANI'NDAN HOŞ GELDİNİZ MESAJI

Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, Alişan ve ekibini ilçelerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "TRT 1 ekranlarında yayınlanan Hayat Gülümse programı sunucusu, değerli sanatçımız Alişan'ı güzel ilçemizde ağırlıyoruz. Tescilli Keşkeğimizi ve ilçemizi tanıtıyoruz. İlçemize hoş geldiniz" şeklinde konuştu.

TESCİLLİ ŞUHUT KEŞKEĞİ EKRANLARA TAŞINDI

Şuhut'un tescilli keşkeği, programın odak noktalarından biri oldu. Alişan, keşkeğin yapım aşamalarını bizzat izleyerek, bu eşsiz lezzeti izleyicilere tanıttı. Programda ayrıca Şuhut’un tarihi ve doğal güzelliklerine de yer verildi.

"Hayat Gülümse" programının Şuhut'taki çekimlerinde, ilçenin kültürel ve doğal zenginlikleri ön plana çıkarıldı. Alişan, yerel halkla sıcak sohbetler gerçekleştirirken, ilçenin turistik potansiyelini de ekrana taşıdı. Program, Şuhut'un tanıtımına önemli bir katkı sağladı.