Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Afyonkarahisar merkez, Bayat ve Sandıklı ilçelerini kapsayan yoğun programında Özkaya, partililerle, vatandaşlarla, üreticilerle ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Gün boyu süren toplantılarında Özkaya, il özel idare ve kamu kurumları tarafından gerçekleştirilen yatırımları da yerinde inceledi.

KULAK VEREREK ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ

Milletvekili Özkaya açıklamasında, toplumun farklı kesimleriyle temas halinde olduklarını ve onların dertlerine kulak vererek çözümler ürettiklerini belirtti. "Çiftçilerimiz, üreticilerimiz, esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek onlar için ne gibi çalışmalar yapabileceğimizi konuşuyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yaşanan sıkıntıların üstesinden geleceğiz. AK Parti olarak her zaman milletimizin yanındayız" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin milletvekilleri, teşkilatları ve belediye başkanları olarak tam kadro halkın yanında olduklarını vurgulayan Özkaya, "Şehrin dört bir yanında eserlerimiz ve hizmetlerimizle varız. İçerisinde bulunduğumuz geçici sorunları da yine birlikte aşacağız" dedi. Özkaya ayrıca alandaki hissiyatın, milletin Cumhurbaşkanı ve AK Parti'ye güvendiği yönünde olduğunu sözlerine ekledi.

Milletvekili Özkaya Bayat Mallıca köyünde Yarım asırdan fazla bir zamandır ahşap sandalye üretimi yapan 88 yaşındaki Mahmut amcayı ziyarete bulundu. Mahmut amcanın hayat tecrübelerini ve  öğütlerini  dinledi.

 Haber: Elveda Mihriban Danabaş