Gözden kaçırmayın

Tarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlıkTarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlık

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Demir, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti'nin 1962'den bu yana ülke genelinde önemli roller üstlendiğinin altını çizdi. Afyonkarahisar Şubesi'nin de bu misyona uygun adımlar atacağını belirtti.

Seçim süreci boyunca yapılan oylama sonucunda, yönetimde görevler dağılımı net şekilde şekillendi. Özgür Demir Yönetim Kurulu Başkanı olarak yeniden seçilirken, Başkan Yardımcılığına Ahmet Gürel, Sekreterliğe Batuhan Arslantatar, Saymanlığa Serdar Gülbahar, Yönetim Kurulu Üyeliğine Muttalip Deniz ve Genel Merkez Delegeliğine Faruk Kılınç getirildi.

AYNI KARALILIKTA DEVAM EDECEĞİZ

Özgür Demir teşekkür ederek  şunları söyledi: "Öncelikle bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte, şubemizin faaliyetlerini sadece yönetim kurulumuzun çalışmalarıyla değil, tüm üyelerimizin katkılarıyla birlikte yürüteceğiz. Bu dayanışma, Cemiyetimizin kuruluşundan bu yana sürdürdüğü başarılı çalışmaların Afyonkarahisar’da da aynı kararlılıkla devam etmesini sağlayacaktır. "

Ayrıca, özellikle afet durumlarına karşı alınacak önlemler hızla tamamlanacağını belirten Demir, cemiyetin bu konudaki tecrübelerinin gelecekte rehber olacağını vurguladı. Türkiye Afet Müdahale Planı çerçevesinde bölgesel olarak hazırlıklarını sürdürdüklerini ve yerel yönetimlerden destek beklediklerini belirtti.

Demir, Afyonkarahisar'da radyo amatörlüğüne ilgi duyanlara ve bölge vatandaşlarına eğitimler vereceklerini, bu sayede afet durumlarında kullanılacak teknik becerilerin kazandırılacağını ifade etti.

Yönetim Kurulu Şu Şekilde oluştu.

Başkan: Özgür Demir (TA4OD)

Başkan Yardımcısı: Ahmet Gürel (TA4GR)

Sekreter: Batuhan Arslantatar (TB4CKB)

Sayman: Serdar Gülbahar

Üye: Muttalip Deniz (TB4DEN)

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri

Murat Arısoy (TB4CZY)

Gamze Demir

Cahit Gürel (TA4ACG)

Selçuk Aydın

Mehmet Volkan Yaşar (TA4MVY)

Denetim Kurulu

Başkan: Fatma Calayır (TA4FAC)

Üye: Ali İhsan Lafcı

Üye: Şüheda Gül Irmak

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri

Münteha Nur Irmak

Celaletdin Gürel (TA3GRL)

Yasin Ay

Genel Merkez Delegeleri

Özgür Demir (TA4OD)

Faruk Kılınç (TB4CKF)