Gözden kaçırmayın

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kuraları Çekildi: İşte Afyonspor’un rakibi!Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kuraları Çekildi: İşte Afyonspor’un rakibi!

Kulüplerin sorunlarını ilgililere iletmek amacıyla ASKB temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız'ı ziyaret ederek, Afyonkarahisar Belediyesi'ne ait spor tesislerinden daha etkin faydalanma taleplerini ve tesislerde tespit ettikleri eksiklikleri aktardılar.

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ TÜM İMKANLARINI SUNACAK

Yıldız görüşme sonrasında ASKB'ye desteklerini ifade ederek, “Sayın başkanımız Burcu Köksal’ın bu konuda talimatları var Afyonkarahisar sporu ve Afyonspor için Afyonkarahisar belediyesinin tüm imkanlarını elimizden geldiği kadar kulüplerimize sergilemeye çalışacağız” dedi. Öte yandan geçtiğimiz gün Burcu Köksal Afyonspor’daki mevcut kadrodaki tüm oyuncuları kampa toplamıştı.

Bir diğer görüşme ise Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik ve Spor hizmetleri müdürü İsmail Selek’ti. Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Selek‘te “Afyonkarahisar Belediyesi olarak Spor kulüplerimizin her zaman yanında olacağız” dedi.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş