Gözden kaçırmayın

Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!

15-18 Ağustos'ta Sivas'ta gerçekleşen Türkiye Ümit, Genç, U21 Karate Şampiyonası'nda Ümit Kadınlar Kata kategorisinde altın madalyayı boynuna takan Sultan Sarıgül, bu zaferle Afyonkarahisar'ın gururu oldu .Genç sporcu, şimdi İtalya'nın Venedik kentinde 9-11 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

 Bu büyük etkinlik öncesinde, rekabetçi atmosfere en iyi şekilde hazırlanmak amacıyla Kocaeli'de bir hazırlık kampına katılacak. Sarıgül, tecrübeli antrenörü Mehmet Güngel eşliğinde 22 Ağustos itibarıyla kampa girecek ve Dünya Şampiyonası için yoğun bir çalışma sürecine başlayacak.

DÜNYA ŞAMPİYONASI'NDA DA TÜRKİYE'Yİ LAYIKIYLA TEMSİL EDECEK

Sultan Sarıgül'ün bu uluslararası başarı yolculuğunda kendisini yalnız bırakmayanlar arasında Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu da bulunuyor. Kasapoğlu, genç sporcuyu ve onun yanında yer alan antrenörü Mehmet Güngel'i başarılarından ötürü tebrik etti. Ayrıca, Sarıgül' ün Afyonkarahisar'ın yetenekli sporcularını tanıttığını ve Dünya Şampiyonası'nda da Türkiye'yi layıkıyla temsil edeceğine olan inancını belirtti. İl Müdürü, Sarıgül ve antrenörüne desteklerinin süreceğinin altını çizdi ve başarı dileklerini iletti.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş