Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Kırka Beldesi’nde meydana gelen orman yangını, ekiplerin yoğun çabalarıyla kontrol altına alındı. Yangına 8 yangın helikopteri, 3 yangın söndürme uçağı, onlarca arazöz, iş makinesi ve itfaiye ekipleri müdahale etti. Vatandaşlarında desteği ile Orman Teşkilatı’nın çalışmaları sonucunda yangın daha fazla yayılmadan büyük bir facia önlendi.

BAŞKANIN PAYLAŞIMI YANGIN BOYUTUNU GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Kırka Belediye Başkanı Hakan Şahin'in "Bir daha yeşil olacaksın Kırka'm varımızla yoğumuzla yeniden yeşerteceğiz" ifadeleriyle yaptığı paylaşım yangın boyutunu gözler önüne serdi. 

Başkan Şahin yaptığı açıklamada, "itfaiye ekiplerimiz Soğutma çalışmalarını sabah saatlerine kadar devam ettirecektir. Şükürler olsun can kaybı yaşanmamıştır. Rabbim tüm herkesten razı olsun. Sayın valimize bölge müdürlerimize Sayın kaymakamımıza  yangın yerine gelen arayan vekillerimize belediye başkanlarıma yangında görev alan ateş savaşçılarına Orman ekiplerine ve emeği geçen herkese ve katmer gözleme yollayan analarımıza bacılarımıza telefonla arayan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Ormanlarımızı yeniden birlikte yeşerteceğiz" dedi.

Öte yandan, bir çobanın çay demlemek için yaktığı ateş sonrasında bu yangının çıktığı ve drone ile tespit edilen çobanın gözaltına alındığı iddia edildi. Güvenlik güçleri meydana gelen orman yangını ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABER: NURBANU SOY