Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerinin ne yaptığını bilemez ve halkı tehdit eder duruma geldiğini belirten Milletvekili Olgun, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a buradan çağrıda bulunuyorum. Bu milletvekillerinin gereğini yap. Bir milletvekili halkı tehdit edemez. Sen kimsin de para varsa su var para yoksa su yok diyebiliyorsun? Su bir insani ihtiyaçtır para varsa su var para yoksa su yok olamaz” dedi.

HALKA ÖNCE HİZMET EDECEKSİN

Cumhuriyet tarihi boyunca böyle bir rezillik görülmediğinin altını çizen İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, “Devletin ve hükümetin görevi insanını en iyi şekilde yaşatmaktır. Cumhuriyet tarihinde halkına ‘Para varsa su var para yoksa su yok” diyebilen bir hükümet olmamış, böyle bir rezillik görülmemiştir. Sizde nasıl bir yüz var ki size oy verenlerin karşısına geçip bu sözleri söyleyebiliyorsunuz. Hadi Allah’tan korkmuyorsunuz bunu anladık da size oy veren bu halktan da mı utanmıyorsunuz” diye konuştu.

Olgun, hükümet olarak vatandaşa önce hizmet edilmesi gerektiğini belirterek, “Parası olmayan insanımız ölsün mü? Ortaçağdaki gibi millet dereden mi su ihtiyacını karşılasın. Peki sen bu milletin vekili olarak bir gün susuz kalabilir misin? O bağırdığın para varsa su var diye tehdit ettiğin milletin vekili olduğunu unutma” dedi.

 Haber: Elveda Mihriban Danabaş